Instagram, Youtube rookt mee

Al eens een serie of film gezien waar er gerookt wordt? Er zijn nog heel wat personages die een sigaret opsteken in beeld. Zo wordt geprobeerd om roken veel stoerder te maken dan het eigenlijk is. Ook op Youtube kan je sigaretten terugvinden. Pills N Potions van Nicki Minaj al eens gezien of meer fan van Lil Kleine's Alleen. Wat hebben deze video's gemeen? Je raadt het al. Ze proberen sigaretten weer "hot" te maken. Instagram vandaag al eens bekeken? Ook daar kan je mensen vinden die willen dat je rookt. Zeg nee tegen de haters die je aan het roken willen houden #nosigaret

Ook in verschillende games en apps komen beelden terug van sigaretten. Door personages te laten roken, hopen de fabrikanten dat je roken stoer gaat vinden.
Fan van Call of Duty? Dan komt dit je misschien bekend voor:


Ook de elektronische sigaret (e-sigaret) verschijnt regelmatig op sociale media en in videoclips. Op twitter wordt er lustig over getweet. Ze worden voorgesteld als iets hip en cool, met allerlei smaken, kleuren en vormen. Maar jij weet wel beter. Meer weten over e-sigaretten?